У Харкові рецидивіст підпалив кілька машин і завдав збитки на 3,5 мільйона гривень: чоловіка судитимуть

Фігуранту загрожує до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі прокуратури.

За даними слідства, 22 липня о 03:50 раніше судимий харків’янин у Київському районі влаштував підпал. Чоловік підійшов до огорожі автопарковки і перекинув через паркан пляшки із запальною сумішшю. В результаті події постраждали кілька автомобілів. Загальна сума збитку склала 3,5 мільйона гривень.

Рятувальники загасили пожежу в продуктовому магазині й аптеці

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 194 (“умисне знищення майна в особливо великих розмірах”) КК України. Матеріали справи передали до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Підпал машини чиновника харківської міськради: винуватець отримав умовний термін

Нагадаємо, раніше в Дергачівському районі в пункті пропуску “Гоптівка” сталася пожежа. До місця НС направили чотири відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття горів припаркований вантажний автомобіль Renault Magnum 2008 року випуску, а також причіп. В результаті пожежі водій машини отримав опіки рук, голови. Медики швидкої допомоги доставили потерпілого в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі