У Харкові рятувальники майже три години гасили пожежу в реабілітаційному центрі

У Основ’янському районі Харкова сьогодні вночі сталася пожежа в реабілітаційному центрі для наркозалежних. 13 постояльців та співробітники покинули будівлю до приїзду рятувальників. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Пожежа в Харківському будинку престарілих: суд відправив власницю бізнесу за ґрати

Вчора о 23:54 на гарячу лінію надійшла інформація про пожежу у двоповерховому будинку на вулиці Аеродромній, 7. На місце події виїжджали п’ять екіпажів рятувальників. До моменту їх прибуття вогонь поширився по даху і перекриттях будівлі, а також охопив одну з кімнат. Загальна площа загоряння склала 200 квадратних метрів.

О 00:55 пожежу було локалізовано, а о 02:45 – повністю загашено. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Причину загоряння зараз встановлюють експерти.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі спалахнув приватний будинок престарілих. В одній з кімнат на другому поверсі будинку замкнуло проводку та сталося загоряння. Жертвами НП стали п’ять жінок. Як з’ясувалося пізніше, приватний пансіонат для літніх людей в Дніпрі, де сталося загоряння, заснувала харків’янка. Як стверджують у Харківській ОДА, про те, що установа в Дніпрі працювала нелегально, знали й правоохоронці, і чиновники.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі