У Харкові рятувальники реанімували чоловіка, у якого посеред вулиці зупинилося серце

Про це сьогодні повідомив у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією медиків, 19 грудня близько 16:30 на спецлінію надійшов сигнал про те, що стало погано чоловікові. Як розповіли свідки, перехожий пенсійного віку впав посеред вулиці та втратив свідомість. Прибувши на виклик, співробітники “швидкої” діагностували у 65-річного харків’янина зупинку серця та клінічну смерть.

У Харкові бійці ДСНС врятували рибалку, який провалився під лід

Зробивши невідкладні реанімаційні дії, фельдшер Єгор Голубов та медична сестра Вікторія Дадіян зуміли відновити серцево-легеневу діяльність чоловіка. Після цього пацієнта доставили в лікарню.

По дорозі до лікарні зупинилося серце: медики врятували життя 54-річного чоловіка

Нагадаємо, раніше харківські лікарі врятували восьмирічну дитину, яка подавилася під час прийому їжі. 8 жовтня надійшов сигнал про чужорідне тіло в горлі неповнолітнього. Прибула на місце події бригада медиків з’ясувала, що хлопчик подавився під час їжі. Лікарі реанімували дитину та доставили її для подальшого надання допомоги в обласну дитячу клінічну лікарню №1.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі