У Харкові СБУ викрила крадіжку майна у військовому ЗВО

У Харкові контррозвідка Служби безпеки України розслідує розкрадання майна, до якого можуть бути причетні військовослужбовці. Силовики задокументували торгівлю майном військового ЗВО. Про це повідомили на сторінці обласного управління СБУ в Facebook.

Продаж зброї та залякування населення: СБУ викрила масштабну “ботоферму”

За даними спецслужби, у “бізнес-схемі” були залучені військовослужбовці та курсанти. Протягом року вони продавали в мережі різне майно ЗВО, в тому числі літні берци. В ході обшуків СБУ знайшли підготовлені до продажу речі, а також гроші. Зараз силовики встановлюють усіх причетних до торгівлі краденим.

201923604_123558393236915_3320239026478593085_n.jpg

Фото: СБУ в Харківській області

Нагадаємо, раніше силовики затримали членів злочинного угруповання, підозрюваних у вимаганні. Фігуранти діяли в Харківській області та інших регіонах України. За даними спецслужби, глава банди на прізвисько “Арієць” був затриманий ще у квітні 2020 року. Однак спільники продовжили свою “діяльність” без нього. Зловмисники тероризували жителів чотирьох регіонів України. У жертв вимагали гроші, в іншому випадку погрожуючи вбити їх або спалити майно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі