У Харкові співробітницю Міністерства оборони підозрюють в махінаціях з нерухомістю

Фігурантці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на до шести років. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Департаменту стратегічних розслідувань.

За даними слідства, співробітниця регіонального квартирно-експлуатаційного відділу Міноборони організувала корупційну схему з нерухомістю. За винагороду у 10 тисяч гривень жінка обіцяла громадянину вплинути на свого начальника, щоб той надав в оренду нежитлові приміщення відомства.

Вимагав від бізнесмена $10 тисяч: у Харкові податківцю вручили підозру

21 вересня, після зарахування обумовленої суми на особисту картку, жінку затримали правоохоронці. Фігурантці вручили підозру за статтею 369 (“зловживання службовими повноваженнями”) КК України. Зараз вирішується питання про взяття її під варту.

У Харкові поліцейський за $5000 намагався продати посаду в Державному бюро розслідувань – силовики

Нагадаємо, раніше в Харкові співробітники Національного антикорупційного бюро викрили суддю під час отримання хабаря. За даними слідства, заступник голови районного суду отримала $ 4000. За цю суму вона повинна була винести постанову про повернення обвинуваченому $30 тисяч. Розслідування силовики вели з січня нинішнього року.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі