У Харкові співробітникам КП погасили борги по зарплатам на три мільйони

Комунальне підприємство “Харківський міський центр нерухомості” погасило борги перед своїми працівниками. Загальна сума заборгованості перевищувала три мільйони гривень. Про це повідомили в Управлінні Держпраці в Харківській області.

На жителів Харківської області подали 2,4 тисячі позовів за борги по газу

Першу перевірку в КП провели ще восени минулого року. Тоді з’ясувалося, що 26 співробітників не отримали зарплату з квітня по серпень. Підприємство заборгувало їм 1,6 мільйона, у тому числі 42 тисячі в національній валюті працівнику, який вже звільнився. У підсумку “ревізори” направили листи в мерію, обласне управління Нацполіції та обласну комісію з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

У січні співробітники Держпраці вирішили перевірити, як виконуються їхні вимоги. Виявилося, що “Харківський міський центр нерухомості” заплатив понад три мільйони та повністю погасив всі борги.

У Харкові комунальники за мільйон гривень замовили проєкт реставрації будинку

Нагадаємо, раніше в Харкові співробітники заводу перекрили дорогу через борги по зарплаті. У березні минулого року біля станції метро “Індустріальна” люди перекрили проїзд транспорту по Московському проспекту. Тролейбуси зупинилися і пасажирам доводиться йти до метро пішки. В акції взяли участь близько 200 осіб. Через три тижні на “Електроважмаші” заявили, що всі борги були виплачені.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі