У Харкові справу трамвайного гармидерника передали в суд

31-річного чоловіка, який розбив скло в трамвайному вагоні, судитимуть. Про це 25 червня повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. Чоловіка звинувачують у хуліганстві та грубому порушенні громадського порядку.

Нагадаємо, увечері 22 травня він їхав у трамваї та посварився з водієм. Під час конфлікту він лаявся й вибив скло вагона. Збиток КП “Жовтневе трамвайне депо” оцінили в 1000 гривень. За ст. 296 (“хуліганство”) Кримінального кодексу України, йому загрожує штраф від 17 000 до 34 000 гривень, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Пасажир вдарив в автобусі чоловіка з інвалідністю: суд виніс вирок

Нагадаємо, вночі 20 травня п’яний мотоцикліст з травмою ноги після ДТП влаштував гармидер у Чугуївській ЦРЛ. Хлопець побив лікаря та медсестру, розкидав документи. Поліцейські склали на нього протоколи за порушення правил дорожнього руху й управління транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, а також відкрили кримінальне провадження за статтею “хуліганство”. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Коментарі