У Харкові студентів одного з вишів переводять на дистанційне навчання

Відповідне розпорядження сьогодні опублікували на сайті Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”.

У документі йдеться, що у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, викликаної коронавірусом і стрімким поширенням штаму “Омікрон”, процес навчання в НТУ “ХПІ” з 7 по 25 лютого проходитиме дистанційно.

“Нас не рятують вже пуховики”: студенти ХНУ скаржаться на холод в аудиторіях та захворюваність

Крім цього, в розпорядженні сказано, що всі лабораторні роботи, що припадають на період “дистанційки” повинні бути перенесені на більш пізній термін. Замість них викладачі вузу проведуть лекції, практичні заняття та семінари віддалено.

У Харкові померли два університетські професори

Нагадаємо, у Харкові вже роблять бустерну дозу вакцини від COVID-19. Її вводять добровільно через 6-12 місяців після другої вакцинації. Як розповіла віцемер Світлана Горбунова-Рубан, бажаючим слід звернутися до свого сімейного лікаря та дізнатися про можливість зробити таке щеплення.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі