У Харкові суддя позичив грошей і купив будинок за 1,3 мільйона гривень

Про це стало відомо 15 червня через декларації судді Господарського суду Харківської області Олега Байбака.

У документі, опублікованому на сайті Національного агентства з протидії корупції, Байбак вказав зміни в матеріальному становищі. Так, на початку червня служитель Феміди позичив 410,1 тисячі гривень і купив будинок у Харкові на 147,1 м кв. Сума угоди склала 1,367 мільйона гривень (9292 за м кв).

Новий ректор Харківського університету задекларувала мільйони та діаманти

Згідно з щорічною декларацією, торік Байбак заробив в Господарському суді трохи більше мільйона гривень, його дружина заробила в Харківському національному університеті внутрішніх справ 67 тисяч гривень, ще 80 тисяч вона отримала у вигляді соціальних виплат від ЗВО. Свого житла у Байбаків не було. Вони користувалися квартирою в Харкові на 45,1 м кв за погодженням з власником і могли користуватися житловим будинком на 77,2 м кв в селищі Шевченкове.

Тисячу чотириста вісімдесят вісім доларів і 666 гривень: ексголова РДА подав декларацію після звільнення

Нагадаємо, раніше головний лікар харківського пологового будинку стала власницею квартири за 1,8 мільйона гривень. Керівник Комунального некомерційного підприємства “Міський пологовий будинок №3” Оксана Липко повідомила про зміни в матеріальному стані. На початку травня головний лікар оформила право власності на квартиру площею в 106,3 м кв. Нерухомість від компанії “Авантаж” обійшлася медпрацівниці в 1,85 мільйона гривень (17 405 гривень за м кв).

Теги:

Коментарі