У Харкові суддя, який пропрацював 20 років, подав декларацію після звільнення

Суддя Східного апеляційного господарського суду Володимир Пушай відзвітував про доходи після звільнення. Про це стало відомо 7 вересня через матеріали, опубліковані на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Згідно з документом, з початку року по 25 серпня Пушай заробив у суді 2,95 мільйона гривень (близько 368,7 тисячі гривень на місяць), ще 119 тисяч гривень він отримав в якості пенсії. Готівкою служитель Феміди зберігав 210 тисяч гривень, 96 тисяч доларів і 7000 євро. На банківському рахунку у нього лежало 1,27 мільйона гривень. Власного авто та нерухомості у Володимира Пушая немає. Суддя задекларував право користування квартирою в Харкові та земельною ділянкою в Російських Тишках.

Військовий з Маріуполя купив в Харкові квартиру за 1,3 мільйона гривень

Раніше Newsroom писав, що вища рада правосуддя відправив у відставку служителя Феміди, який виносив вердикти понад 20 років. Чоловік закінчив юридичний інститут (тоді ще мав ім’я Фелікса Дзержинського) ще у 1984 році. Через вісім років він влаштувався на роботу в арбітражний суд. З 2001 року Володимир Пушай був суддею Харківського апеляційного господарського суду, а з 2018 – Східного апеляційного госпсуду.

Коментарі