У Харкові таксист помер за кермом легковика

52-річному чоловікові стало погано під час руху. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Інцидент стався 8 жовтня близько 7:00 по проспекту Московському. Водій таксі разом з пасажиром, який сидів на передньому сидінні, виїжджав з прибудинкової території. Коли авто проїздило через арку, чоловікові стало погано, автомобіль зіткнувся з фасадом будівлі, після чого водій перестав подавати ознаки життя. Швидкість руху була невеликою, тому в авто постраждала лише права фара і крило.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці встановлюють обставини події.

BMW з п’яним “евробляхером” за кермом “обійняв” стовп на проспекті Науки

Нагадаємо, раніше в Харкові 64-річний водій помер під час руху, після чого ВАЗ-2107 заїхав на тротуар, перетнув трамвайну колію і врізався в стовп. Ніхто з пішоходів не постраждав.

Коментарі