У Харкові у водіїв-боржників забрали дві Toyota

31 січня в Харкові правоохоронці знайшли два автомобілі, які були в розшуку. Їх власників шукали органи юстиції. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові в автовласника забрали за борги маршрутку

На вулиці Шевченка копи зупинили водія Toyota Yaris за порушення ПДР. Як з’ясувалося, на машині були номери з іншого автомобіля, а її власник перебував у розшуку.

Другий випадок стався на вулиці Сумській. Навпроти ТРЦ Ave Plaza правоохоронці помітили Toyota Corolla, який стояв під знаком “Зупинка заборонена”. На водія склали адмінпротокол. А коли з’ясувалося, що машина знаходиться в розшуку, на місце події викликали держвиконавців.

У Харкові поліцейські вилучили автомобіль через борги по комуналці (Фото)

Нагадаємо, раніше у водія з Харкова, який кілька разів їздив за кермом п’яним і накопичив борги по штрафах, вилучили кабріолет Audi. За даними виконавчої служби, на рахунку чоловіка було 11 протоколів за їзду “під градусом”. Після затримання кабріолет на спецмайданчик відвіз Евакуатор.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі