У Харкові у жінки, яка збирала гроші на лікування, забрали 30 тисяч злотих та $500

У Харкові оперативники затримали підозрюваних у розбійному нападі на жінку. Потерпіла збирала гроші на лікування від важкого захворювання. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Як стало відомо сьогодні, злочин стався ще 5 жовтня. До правоохоронців звернулася 52-річна жінка і розповіла, що в її будинок на вулиці Басейній проникли невідомі. Зловмисники зв’язали господиню та, погрожуючи застосуванням сили, змусили віддати цінні речі. Здобиччю злочинців стали 30 тисяч злотих, 500 доларів і ювелірні прикраси.

У Харкові засудили за розбій матір шістьох дітей

Протягом місяця оперативники шукали фігурантів. У результаті були затримані двоє 38-річних жителів Запоріжжя. Обидва раніше відбували покарання за крадіжки, розбій, викрадення і грабежі. Під час обшуків в їх житло знайшли 50 тисяч доларів, 70 злотих, 15 тисяч гривень, ноутбук, а також кросівки, в яких один з чоловіків був під час нападу. Фігурантам оголосили підозру за статтею 187 КК України (“Розбій”). Тепер їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз поліція шукає третього учасника нападу.

 

Нагадаємо, раніше харківські силовики затримали групу іноземців, підозрюваних у розбійному нападі. Жертвами зловмисників став 43-річний громадянин Лівану і його знайомий. Зловмисники побили господаря і його друга. Потерпілого змусили віддати 55 тисяч доларів, а потім перерахувати електронні кошти на суму ще в $19 тисяч. Після цього бандити зв’язали обох чоловіків клейкою стрічкою, забрали у потерпілого телефон і зникли з місця події.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі