У Харкові в будівлі суду та двох супермаркетах шукали вибухівку

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними поліції, 20 грудня в поліцію надійшов сигнал про те, що в машині, припаркованій біля будівлі суду на площі Героїв Небесної Сотні, а також в супермаркетах на вулицях Плеханівській та Героїв Праці знаходиться вибухівка.

Хотів розважитися: у Харкові школяр “замінував” поліклініку

Правоохоронці оглянули 1170 квадратних метрів прилеглої території та приміщень у будівлях. Ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Дані про подію зареєстрували в єдиному журналі обліку заяв та правопорушень. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Евакуювали 1,5 тисячі осіб: поліція шукала вибухівку в ТЦ та на Коксохімі

Нагадаємо, раніше в Харкові силовики не знайшли вибухівку в чотирьох великих будівельних гіпермаркетах та на території скандального заводу. За даними правоохоронців, під “атаку” потрапили Коксохім та торгові центри на проспектах Гагаріна і Льва Ландау, а також вулицях Клочківській та Героїв Праці. Силовики евакуювали 1515 осіб, після чого оглянули понад 50 тисяч квадратних метрів приміщень та прилеглої території. Ніяких вибухових речовин поліцейським виявити не вдалося.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі