У Харкові в посадці виявили повішеного чоловіка

Трагедія сталася в Індустріальному районі. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця інциденту в соціальній мережі.

“Знайдено труп повішеного чоловіка в посадці між Горизонтом та вулицею Сергія Тархова. Подробиці невідомі, на місці працює поліція”, – йдеться в повідомленні.

У Харківській області пенсіонер з другої спроби звів рахунки з життям

У відділі комунікації ГУ НПУ в Харківській області Newsroom підтвердили інформацію про НП. За даними поліції, сигнал про інцидент надійшов на спецлінію 13 грудня близько 22:00. Загиблим є 39-річний харків’янин. Під час огляду ознак насильницької смерті на тілі не виявили. Дані про подію внесли до ЄРДР за статтею 115 (“умисне вбивство “з позначкою” самогубство”) КК України.

У харківській лікарні повісився пацієнт

Нагадаємо, раніше в Харкові чоловік наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна. Інцидент стався на вулиці Полтавський Шлях, 152. За словами користувачів соцмереж, перед цим він сказав молодій дружині з дитиною, що вийде погуляти з друзями. У пресслужбі поліції підтвердили інформацію про те, що 44-річний чоловік випав з вікна 11 поверху на капот припаркованої біля під’їзду машини.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі