У Харкові в результаті ускладнень від COVID-19 померла породілля

Пацієнтка більше тижня перебувала на лікуванні в Харківській обласній клінічній лікарні. Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомила волонтер Наталя Попова.

“На превеликий жаль серце Олени не витримало. Світла пам’ять. З дозволу мами ми закриваємо збір коштів. Зібрані гроші підуть на підтримку та лікування її малюка”, – написала Наталя.

У Харкові посилять перевірки масочного режиму в метро та наземному транспорті

За інформацією з власних джерел Newsroom, вагітна жінка перебувала на лікуванні в ХОКБ у відділенні для пацієнтів з COVID-19, у неї були вражені легені. Сьогодні після полудня пацієнтка померла від зупинки серця. Незадовго до трагедії медики провели пацієнтці кесарів розтин. Зараз дитина перебуває в спеціальному боксі для новонароджених.

Хворих на коронавірус харків’ян можуть везти в лікарні області – ХОДА

У департаменті охорони здоров’я Харківської ОДА інформацію про трагедію пообіцяли прокоментувати пізніше.

Нагадаємо, 5 квітня в другому пологовому будинку з різницею в кілька годин померли дві жінки. У обох діагностували легеневу недостатність, тому медики вирішили провести операцію “кесарів розтин”, щоб патологія не нашкодила малюкам. У той день на світ з’явилися двоє здорових дівчаток, але матері не впоралися з ускладненнями.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі