У Харкові в трьох районах відключили гарячу воду та опалення

У Харкові сьогодні ремонтуватимуть трубопровід на проспекті Героїв Сталінграда, 148. Через це без тепла та гарячої води залишилися жителі трьох районів. Про відключення повідомили в “Харківських теплових мережах”.

У частині одного з районів Харкова на кілька днів відключили газ

За даними комунальників, опалення та гаряча вода будуть тимчасово недоступні жителям Київського, Слобідського та Немишлянського районів. Відключення торкнеться проспекти Льва Ландау, Героїв Сталінграда та Петра Григоренка, а також вулиці Олімпійську, Ньютона, Харківських Дивізій, Свободи, Весніна, Мироносицьку, Пушкінську, Сумську та Чернишевську.

Закінчити роботи комунальники планують сьогодні. У Немишлянському районі опалення обіцяють включити о 20:00, а у двох інших — о 22:00.

У Харкові частина Олексіївки тимчасово залишилася без гарячої води та опалення

Нагадаємо, раніше в Харкові перекрили рух на вулиці Донець-Захаржевського та біля перехрестя Пушкінської з Театральною площею. Обмеження набули чинності 24 грудня і діятимуть до 31 березня. Протягом цього часу компанія “Тея” будуватиме каналізаційну мережу до багатофункціонального комплексу. Об’їхати закриту ділянку можна по вільній від робіт смузі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі