У Харкові водій легковика з’їхав у кювет та врізався в бетонний стовп (Фото)

ДТП сталося в Холодногірському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, ввечері 15 лютого на вулиці Таганській, 4 водій легковика Ford не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в бетонний стовп.

Під Харковом збили пішохода: водій втік

В результаті аварії жертв і постраждалих немає. Прибулі на місце аварії патрульні склали відносно водія протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП. Матеріали справи найближчим часом передадуть до суду.

У Харкові водій легковика зніс бетонну огорожу та зник з місця аварії

Нагадаємо, раніше в Харкові п’яний водій зніс паркан та став на коліна перед копами. Водій автомобіля Daewoo зніс огорожу і дорожній знак на Центральному ринку. Коли на місце прибули патрульні поліцейські, водій покинув місце ДТП. Копи передали інформацію в радіоефір і приступили до пошуку порушника. Згодом водій повернувся на місце події та навіть став на коліна перед копами.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі