У Харкові водій легковика врізався в маршрутку (Фото)

ДТП сталося на проспекті Героїв Сталінграда, 1. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. За даними правоохоронців, водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням і зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом I-VAN.

У Харкові Seat вилетів з дороги і перекинувся: постраждало двоє людей

В результаті аварії жертв і постраждалих немає. Відносно водія поліцейські склали протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП. Матеріали справи найближчим часом передадуть до суду.

У Харкові хлопець на електросамокаті потрапив під колеса маршрутки

Нагадаємо, раніше Богодухівський районний суд виніс вирок винуватцю ДТП, в якому отримали смертельні травми двоє людей. Однією з жертв став чотирирічний син фігуранта – хлопчик помер у лікарні. За даними слідства, ДТП трапилося 22 липня 2019 року на трасі Харків – Охтирка. П’яний водій автомобіля ВАЗ-2107 при розвороті ліворуч зіткнувся з Opel Astra, який їхав по зустрічній смузі. Двоє пасажирів “сімки” пізніше померли в лікарні. Суд засудив чоловіка до восьми років позбавлення волі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі