У Харкові водій швидкої допомоги на смерть збив пішохода

У Новобаварському районі сталася смертельна ДТП. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА за минулу добу.

У Харкові іноземця засудили за ДТП, в якому загинула його теща

На вулиці Любові Малої 26 липня близько 12:30 водій швидкої допомоги здійснив наїзд на перехожого чоловіка 1950 року народження. Від отриманих травм потерпілий помер. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту в пресслужбі поліції Харківської області пообіцяли надати пізніше.

Вантажівка збила на смерть жінку на переході: водій отримав умовний термін

Нагадаємо, раніше в Київському районі Харкова сталася ДТП, в результаті якого постраждав 80-річний чоловік. За даними правоохоронців, 28 жовтня близько 13:00 в 1 лісопарковому провулку 48-річний водій автомобіля Porsche Cayenne збив пенсіонера. Пішохода забрали медики та доставили в лікарню. Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) і зараз встановлюють всі обставини події.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі