У Харкові встановили додатковий радар для вимірювання швидкості на дорозі

Новий пост контролю за швидкістю руху автомобілістів з’явився на проспекті Лева Ландау. Він почне працювати з понеділка, 22 березня.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, патрульні з приладом TruCAM почнуть працювати ще на 60 нових ділянках українських доріг. 12 постів змінили режим роботи.

У Харківській області встановлять 28 камер, які зафіксують порушення ПДР

За словами Олексія Білошицького, нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху. Пристрої TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації.

Відзначимо, що раніше радари в Харкові були встановлені на Білгородському шосе (в’їзд і виїзд з міста), проспекті Гагаріна, Московському проспекті і вулиці Полтавський шлях.

Втричі перевищив швидкість: в Харкові студент отримав умовний термін за смертельне ДТП

Нагадаємо, в кінці 2020 року в Харкові встановили перші відеокамери, які фіксують перевищення швидкості на проспекті Науки та Велозаводского мосту. Камера здатна зафіксувати номер автомобіля і встановити особу водія, який порушив правила дорожнього руху. До середини нинішнього року в місті планують встановити ще дев’ять аналогічних систем відеоспостереження. У планах чиновників – оснастити такими приладами всі небезпечні магістралі і перехрестя міста.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі