У Харкові з палаючого будинку евакуювали шістьох жителів

Рятувальники понад годину гасили пожежу в Індустріальному районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Біблика 37/8 надійшов на спецлінію 2 серпня о 14:48. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах.

У Харкові рятувальники 18 годин гасили масштабну пожежу на підприємстві

На момент їх прибуття у квартирі на третьому поверсі горіли домашні речі та меблі. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Через сильне задимлення бійці ДСНС з верхніх поверхів будівлі вивели на вулицю шістьох жителів. О 16:07 полум’я вдалося ліквідувати. Зараз співробітники служби порятунку з’ясовують причину інциденту.

Під час пожежі під Харковом постраждала жінка

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про підпал машини, власником якої був чиновник міськради Олексій Богач. Інцидент стався 22 травня 2019 року. Volkswagen Touareg був припаркований біля будівлі харківської мерії. Зловмисник облив лобове скло та капот машини рідиною для розпалювання. Після цього уродженець Дніпропетровської області підпалив автомобіль і зник з місця події. Суд засудив фігуранта до трьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі