У Харкові за 15 мільйонів планують побудувати новий міст (Фото)

Відповідний тендер опублікували на порталі електронних закупівель Prozorro.

Управління ремонту і реконструкції департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міської ради оголосило тендер на 15,9 мільйона гривень. За ці гроші підрядник повинен буде побудувати міст через річку Немишля на вулиці Лесі Українки.

У Харкові на ремонт міського притулку для бездомних тварин хочуть витратити 22 мільйони гривень

За умовами договору, робітники демонтують конструкцію старого моста та на його місці побудують нову сучасну переправу. Аукціон запланували на 19 жовтня, а закінчити роботи підрядник повинен буде до 31 грудня 2022 року.

screenshot_3.jpg

screenshot_4_0.jpg

 

На реконструкцію Ново-Баварського скверу в Харкові планують витратити 64 мільйони гривень

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що кілька чиновників Харківської міськради організували продаж комунального майна за цінами нижче ринкових в десять разів. До групи входили заступник Харківського міського голови – директор департаменту економіки та комунального майна, заступник начальника управління комунального майна та приватизації, заступник директора КП “Жилкомсервіс”, а також оцінювачі та експерти-будівельники.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі