У Харкові за добу чотири рази горіли машини

1 червня харківські рятувальники чотири рази ліквідували пожежі в легкових і вантажних автомобілів. НС відбулися в різних районах міста. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

В Ізюмі “вісімка” загорілася на ходу: постраждали двоє

08:43 до рятувальників надійшла інформація про подію на вулиці Айвазовського. Там під час руху загорівся ВАЗ-2106. Вогнем було пошкоджено моторний відсік, площа пожежі склала три квадратних метри. Бійці ДСНС ліквідували загоряння за 20 хвилин.

Ще одна НС сталося в центрі міста, біля олімпійського комплексу “Акварена”. О 15:40 на автостоянці спалахнув автомобіль Nissan Rogue 2017 року випуску. Приїхавши, рятувальники о 16:01 загасили моторний відсік легковика.

2b0d7-clip-140kb.jpg

Стоянка біля “Акварени”. Скріншот: Google Maps

О 17:15 до бійців ДСНС надійшов ще один виклик про пожежу в машині. Біля багатоповерхівки на вулиці Героїв Праці, 20Б загорівся Fiat Doblo. Екіпаж пожежників загасив полум’я через 39 хвилин після виклику. Нарешті, ввечері автопожежа стався в мікрорайоні ХТЗ. О 20:29 рятувальникам повідомили про надзвичайну подію на вулиці Індустріальній, 3. Там горіли кабіна та моторний відсік вантажівки Foton 2008 року випуску. Загальна площа пожежі склала п’ять квадратних метрів. О 21:18 бійці ДСНС ліквідували загоряння.

У всіх випадках причиною пожежі були технічні несправності. В результаті подій ніхто не постраждав.

020621-8.jpeg

Фото: ДСНС У Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові політтехнологам Добкіна спалили машини та залишили похоронні вінки. В результаті дій невідомих були пошкоджені автомобілі Toyota та Subaru, припарковані на вулицях Дача, 55 і Борткевича, 1. Там же були залишені цвинтарні вінки. Крім того, за першою адресою зловмисники розмістили на стіні під’їзду напис “Єгоров сепаратизм шкідливий здоров’ю”. Політтехнологу Артему Саліхова аналогічне послання залишили на стрічці вінка.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі