У Харкові закидали камінням квартиру зі звукозаписною студією

У центрі Харкова невідомі розбили вікна у звукозаписній студії. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Відеозапис, на якому видно наслідки нападу, був опублікований в міському Telegram-каналі “Харків 1654”.

У центрі Харкова розбили вітрину в бутіку, який раніше підпалювали

“Ось такий добрий ранок, хлопці, на студії звукозапису Shazam Records. Зараз їде міліція…Якісь цеглини, пробили вікна, коротше – клас. Я взагалі спочатку думав, що стріляли”, – стверджує автор відео.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про інцидент на вулиці Ковальській. За даними правоохоронців, невідомі розбили цеглою вікна у квартирі. Відомості про те, що трапилося внесли в Журнал єдиного обліку правопорушень, зараз правоохоронці проводять за даним фактом перевірку.

Нагадаємо, раніше в Харкові злодії розбили вікно і винесли термінал з книгарні. Інцидент стався близько трьох годин в “Книголенді “на Московському проспекті, 252б. як повідомила адміністрація торгової точки, невідомі каменем розбили скло на вхідних дверях, пробралися всередину і винесли термінал поповнення рахунку”Triolan”. Зловмисників помітили місцеві жителі. В результаті одного з фігурантів вдалося затримати (ним виявився 29-річний харків’янин), другому вдалося втекти.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі