У Харкові закривається перший Mcdonald’s: приміщення здають в оренду за 13 тисяч євро

Керівництво мережі ресторанів швидкого харчування прийняло рішення закрити заклад на площі Павлівській, 6. “Ми будемо працювати до середини грудня. Інші ресторани нашої мережі в Харкові продовжать роботу”, – розповіли Newsroom в ресторані.

Приміщення, де Mcdonald’s працював протягом 24 років, вже здається в оренду. У мережі з’явилися оголошення про здачу нерухомості за 13 000 євро на місяць (близько 400 000 гривень). “У самому центрі міста здається приміщення 650 м кв. приміщення на першому поверсі, зручне для зонування, велика вітрина, є рампа для розвантаження товару, великі потужності з електроенергії та води. Можливий торг” – йдеться в оголошенні.

У центрі Харкова закрився кінотеатр

Представник власника приміщення телефоном відповіла, що Mcdonald’s прийняв рішення закрити ресторан, оскільки відкрили заклад неподалік, в ТРЦ Nikolsky. У самій мережі швидкого харчування причину закриття поки не називають.

photo_2021-11-03_09-44-17.jpg

Раніше в Харкові закрився найстаріший крафтовий паб Black Door Pub. Він розташовувався в провулку Отакара Яроша, 18Г. Власники закладу повідомили, що паб не зміг пережити локдаун та карантин.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі