У Харкові заступником директора підземки хоче стати енергетик з мільйонами та квадроциклом

Андрій Гармаш подав декларацію в якості кандидата на пост першого заступника директора КП “Харківський метрополітен”. Про це стало відомо 27 липня з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Так, згідно з декларацією торік Гармаш заробив в АК “Харківобленерго” 2,27 мільйона гривень. При цьому кандидат разом з дружиною зберігали готівкою 3 мільйони гривень, 150 тисяч доларів і 150 тисяч євро. В автопарку Гармаша – чотири авто (ВАЗ-2107, Mercedes-Benz M ML 500, Toyota LandCruiser 200, Audi e-tron) і два квадроцикли. Дві останніх іномарки купили торік, заплативши понад 4,2 мільйона гривень. У Харкові Гармашу належить дві квартири, гаражний бокс, а також житловий будинок на 283,4 м кв. У його дружини Ірини Гармаш є дві недобудовані квартири та два паркомісця.

Відомо, що у 2019 році Андрій Гармаш обіймав посаду заступника технічного директора акціонерного товариства “Харківобленерго”.

У Харкові кандидат у прокурори задекларував біткоїни на 10 мільйонів гривень

Як раніше писав Newsroom, на посаду заступника начальника управління житлового господарства Харківської міськради претендує заступник директора КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” Ігор Малюга. Комунальник за рік заробив всього 246 тисяч гривень, а головною годувальницею в сім’ї виявилася його дружина. Ірина Малюга завдяки підприємництву принесла в сімейний бюджет 4,2 мільйона гривень.

Коментарі