У Харкові затримали чоловіків, які обнесли платіжний термінал у центрі міста

З автомата, який знаходився в приміщенні магазину по вулиці Мироносицькій, забрали 146 тисяч гривень. Про це 21 лютого повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, зловмисники віджали пластикові двері та проникли в магазин. Вони розкурочили платіжний термінал та забрали звідти більше ніж 146 тисяч гривень. Грабіжників оперативно затримали. Порушниками виявилися 34-х та 36-річний жителі Харкова. Один з подільників був раніше судимий за майновий злочин.

Під час обшуку у зловмисників вилучили 146 075 гривень, касету з терміналу, болгарку, відмички, рукавички, ножі та мобільні телефони.

У Харкові затримали серійного зломщика платіжних терміналів — поліція

Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 (“Крадіжка”) Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

Правоохоронці підозрюють фігурантів у причетності до десяти аналогічних злочинів. Загальна сума завданих збитків становить понад 500 тисяч гривень.

У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Нагадаємо, в березні невідомі підірвали банкомат в будівлі банку в селищі Ковшарівка Куп’янського району. Саморобний вибуховий пристрій помістили в отвір для видачі купюр. Після підриву зловмисники зірвали з дверей навісний замок та забрали касети з грошима.

Коментарі