У Харкові затримали п’яного водія: рівень алкоголю в крові в 15 разів перевищував норму

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

До правоохоронців 15 грудня надійшов сигнал про п’яного водія. За словами свідка, власник припаркованого автомобіля Lada сів за кермо та різко почав рух назад, після чого зупинився на пішохідному переході.

На Сумській легковик врізався в стіну будинку

Коли патрульні прибули на місце виклику, громадяни оточили машину та не давали чоловікові виїхати. Під час спілкування з порушником копи помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест за допомогою аналізатора Drager. Результат показав 3,16 проміле алкоголю в крові, що в 15 разів перевищує гранично допустиму норму — 0,2 проміле.

photo_2021-12-15_21-14-28.jpg

 

У Харкові п’яний водій застряг у легковику на трамвайних коліях – поліція

Відносно чоловіка копи склали протокол за статтею 130 (“керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Раніше Newsroom повідомляв про те, що в Харківській області в аварії загинув чоловік. За даними поліції, 37-річний водій автомобіля “Nissan” не впорався з керуванням, в результаті чого машина перекинулася. Від отриманих травм чоловік загинув до приїзду бригади швидкої допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі