У Харкові затримали злодіїв, які оббирали офіси

Зловмисники викрадали гроші, ювелірні вироби та документи.

Про це 20 липня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області. Оперативники затримали трьох членів організованої злочинної групи після чергової крадіжки.

Зухвала крадіжка в харківському кафе потрапила на відео

У поліції кажуть: зловмисники вибирали офіси, де можуть знаходитися цінні речі. Для цього вивчали сферу діяльності підприємств і навіть стежили за приміщенням. Коли в офісах нікого не було, зламували замки та виносили цінності. Під час обшуків у житлі фігурантів, оперативники виявили гроші та ювелірні вироби на загальну суму близько 2 мільйонів гривень. Також “уловом” зловмисників стали документи підприємств.

Під час слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що чоловіки причетні до п’ятьох крадіжок у різних районах міста. Зараз правоохоронці вирішують питання про повідомлення всім фігурантам про підозру за ч. 3 ст. 185 (“крадіжка”) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

У Харкові затримали трьох підозрюваних у крадіжці з ломбарду

Раніше в Харкові злодії вибили стіну в магазині та забрали телефони. Надзвичайна подія сталася в торговому павільйоні на проспекті Гагаріна. Як з’ясувалося, зловмисники вибили стіну торгового залу і, коли в приміщенні нікого не було, забрали звідти мобільні телефони та роутери, до яких змогли дістатися за кілька хвилин. Загальну суму збитків оцінили в 70 тисяч гривень.

Коментарі