У Харкові зіткнулися легковики: двох постраждалих доставили в лікарню

Харківські правоохоронці розслідують обставини ДТП на вулиці Роганській. У результаті зіткнення травми отримали 51-річний чоловік і 38-річна жінка. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харківській області в результаті ДТП на трасі загинули три людини

Раніше інформація про аварію з’явилася в соціальних мережах.

“Винуватиця поспішала з дитиною … Перетворила жигу в консервну банку, пролетіла ще метрів 100 від дороги та заїхала в огорожу приватного сектора”, – повідомили очевидці.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції розповіли, що учасниками ДТП стали три автомобілі – ВАЗ-2110, ВАЗ-2107 і Acura. Водіїв двох останніх машин доставили в лікарню. Інформацію про те, що трапилося зареєстрували в райвідділі, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У Харкові в аварії за участю “ВАЗ” і Volkswagen постраждали чотири людини

Нагадаємо, раніше в Харкові BMW врізався в паркан. Аварія трапилася ввечері 8 березня. Спорткар BMW M4 врізався в огорожу на проспекті Лева Ландау, 180. Рятувальники відтягнули машину від забору, після чого витягли з салону чоловіків 1998 і 1999 років народження. Пасажира доставили в лікарню з переломом ноги, а водія госпіталізували з забоєм спини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі