У Харкові з’явиться фонтан за шість мільйонів гривень: робітники почали будувати каркас

На початку проспекту Гагаріна, на місці квіткової клумби, зводять світловий фонтан.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради. За інформацією комунальників, розробкою спеціального дизайну для штучного джерела займалися харківські й іноземні архітектори. Сьогодні фахівці вже розуміють, як буде виглядати конструкція та робітники вже приступили до монтажу каркасу з нержавіючої сталі.

На підсвічування клумби в центрі Харкова міськрада витратила майже сім мільйонів гривень

Всередині буде знаходитися світлодіодна стрічка з розсіювачем з полікарбонату. У центральній частині конструкції розмістять кліматичні шафи для роботи світлового обладнання. Згідно з даними тендера на будівництво фонтану, який раніше оголосили в КП “Міськсвітло”, загальна вартість об’єкта становить шість мільйонів гривень.

У харківському парку вандали пошкодили фонтани та намагалися зламати серверну

Нагадаємо, раніше харків’янам презентували оновлений сквер у центрі міста, який розташований між двома корпусами Харківського національного університету імені Каразіна. За чотири роки, які тут тривала реконструкція, будівельники змонтували найбільший “сухий” фонтан у країні, поклали газон в зеленій зоні та перестелили дорожнє покриття, встановили нові лавки та ліхтарі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі