У мерії розповіли про стан хлопчика, чиї батьки загинули в ДТП на харківській окружній

Трирічній дитині, яка постраждала в аварії, провели операцію на стегні. Як розповіла заступник міського голови з питань охорони здоров’я Світлана Горбунова-Рубан, попри проблеми дитини нейрохірургічного плану, операція пройшла успішно. Зараз стан хлопчика лікарі оцінюють як стабільний.

“Дитина вилетіла через вікно”: в аварії на вулиці Шевченка постраждали три людини

За словами віцемера, в ході чергової операції дитячі травматологи буквально по шматочках зібрали стегнову кістку. Це дало можливість прибрати дитину з витягування, і тепер йому можна змінювати положення тіла. В цілому маленький пацієнт став більш активним, він їсть, розмовляє, дивиться мультики.

Хлопчик перебуває в міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги, його трирічна сестра лікується в міській лікарні №17.

Як писав Newsroom, дівчинка знаходиться в дитячому ортопедичному відділенні. Дитину помістили на ліжкове скелетне витягування, оскільки під час аварії вона отримала переломи обох ніжок. Курс лікування займе півтора-два місяці, потім дівчинка буде заново вчитися ходити.

Як розповіла бабуся малюків Ірина Гордієвська, опікунство над двійнятами оформляє її старша дочка, їх тітка. Жінці 32 роки, вона працює вихователем в дитячому садку.

Нагадаємо, в аварії, яка сталася 12 січня на трасі Київ – Харків – Довжанський, загинуло подружжя Олександр та Яна Дерев’янко, їхні діти-двійнята отримали численні травми.

За інформацією прокуратури, винуватець аварії, який теж загинув, раніше неодноразово порушував ПДР. Як вдалося з’ясувати Newsroom, минулого року на чоловіка склали три протоколи за п’яне водіння.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі