Упала в льох і отримала переломи: у Харкові бійці ДСНС врятували жінку

У Основ’янському районі Харкова рятувальники допомогли пенсіонерці, яка опинилася в безвихідній ситуації. Постраждалу доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Карпатах бійці ДСНС врятували двох туристів із Харкова

Інформація про надзвичайну подію на вулиці Охотській, 11 надійшла до рятувальників сьогодні вранці. Місцева жителька через власну необережність впала у відкритий люк льоху та отримала важкі травми.

На місце події виїжджали бригада швидкої допомоги й співробітники ДСНС. Лікарі наклали бандажі на місця переломів, після чого жінку закріпили на медичному щиті та за допомогою мотузок звільнили з “ув’язнення”. Потім травмовану харків’янку доставили в “швидку допомогу”.

У Старому Салтові врятували чотирьох рибалок і хлопчика, які “дрейфували” на крижині

Нагадаємо, раніше в Харкові лікарі швидкої допомоги врятували життя жінці, яка перебувала в стані клінічної смерті. Надзвичайна подія сталася 29 червня на вулиці Гарібальді. Перехожі побачили, що в місцевій водоймі тоне жінка. Вже через три хвилини на місце прибула карета швидкої та почала реанімацію. Постраждалу вдалося повернути до життя, після чого її доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі