Вибух газового балона в машині: чоловіка доставили в лікарню

У Куп’янському районі Харківської області після вибуху газового балона постраждав 45-річний чоловік. З опіками I та II ступеня його доставили в місцеву лікарню. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Кинув вибуховий пристрій у незнайомців: суд виніс вирок чоловікові

Вчора о 21:54 до рятувальників надійшла інформація про надзвичайну подію на вулиці Титова. Коли вони приїхали на місце події, там вже палав гараж з розташованими всередині автомобілями “Москвич” і ВАЗ-2111. Через дії високої температури в першій машині вибухнув газовий балон. Загальна площа пожежі склала 40 квадратних метрів.

Чоловік 1976 року народження отримав опіки 12% тіла. Його доставили в Куп’янську міську лікарню. О 22:00 бійці ДСНС локалізували загоряння, а о 23:20 – повністю ліквідували його. Причину того, що сталося зараз встановлюють експерти.

150721-11.jpg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше харків’янин наклав на себе руки за допомогою газового балона. Трагедія сталася в Новобаварському районі. Слідчо-оперативна група встановила, що він відкрив балон, який лежав на задньому сидінні автомобіля Kia, й отруївся газом. За життя харків’янин нерідко погрожував накласти на себе руки, а з 2016 року перебував на обліку у психіатра.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі