Втратила зв’язок з партією і не вела прийом виборців: за що хочуть позбавити мандата голову апарату ХОДА

Основна причина, по якій на партійній конференції “Блоку Світличної “Разом!” ініціювали відкликання мандата у депутата облради Вікторії Белявцевої – втрата зв’язку з партією. Про це Newsroom заявив її однопартієць, депутат міськради Олександр Абрамов.

За його словами, переходячи на посаду голови апарату Харківської облдержадміністрації, Вікторія Белявцева не обговорила це рішення з політсилою, яку представляє.

Заступником голови Харківської облради став 28-річний юрист та депутат від “ОПЗЖ”

“Якщо людина увійшла до місцевої ради не за власним результатом, а за списком, то відповідальність за нього на себе бере партія, а депутат бере на себе відповідальність за впровадження курсу партії”, – вважає Олександр Абрамов.

Белявцева пройшла в облраду за списком “Блоку Світличної” Разом!” під номером 2.

Олександр Абрамов додав, що проаналізувавши діяльність депутатів за рік, роботу Вікторії Белявцевої щодо розв’язання питань громад в області визнали неналежною. Крім того, останні чотири місяці вона не проводила прийом виборців.

Сама Вікторія Белявцева повідомила Newsroom, що дізналася про партійні збори досить пізно, свою позицію озвучити не змогла, та й суті претензії до неї не розуміє.

“Я вважаю, що це неправильно, я вважаю, що я як депутат досить ефективна”, – заявила обраниця.

У коментарях на Facebook вона також написала: “Є команда, налаштована тільки на критику. Разом з тим, є особистості, які прагнуть до розвитку регіону”.

У “Блоку Світличної” Разом!” є зауваження до діяльності майже 20 депутатів місцевих рад різного рівня. Діяльність цих обранців також проаналізують.

“Перед сесією облради фракція збирається і виробляє свою позицію щодо тих чи інших питань і як буде голосувати. На останній сесії рішення фракції були одні, а голосування окремих депутатів було іншим, наприклад, з кадрових питань і щодо виділення 450 гектарів землі екопарку”, – розповів Олександр Абрамов.

Кернес назвав Лесика “гнойовою мухою” та позбавив мандата

Нагадаємо, вчора стало відомо, що у Вікторії Белявцевої хочуть відкликати мандат. Таке рішення члени обласного осередку партії прийняли одноголосно на конференції. На початку наступного року партія анонсувала наступний етап конференції, на якому приймуть остаточне рішення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі