Ярославський назвав причину багаторічного конфлікту з Кернесом – ЗМІ

Харківський олігарх Олександр Ярославський розповів про ворожнечу з нині покійним мером Геннадієм Кернесом. Конфлікт тривав 7,5 року. Його причину бізнесмен назвав виданню “Країна“.

Олександр Ярославський двічі побував на допиті в СБУ

За словами Ярославського, вони були знайомі 40 років. Їхня перша зустріч відбулася незабаром після того, як майбутній мер вийшов з СІЗО. Тоді Кернес запропонував бізнесменові “займатися горілкою”, однак той не погодився. Потім їх знайомство продовжилося в 90 роки, коли Кернес вже став власником “Національ”. А конфлікт між найвпливовішими людьми в місті стався через землю.

“Мій брат робив з Кернесом якийсь бізнес, а потім опинився без ділянки. У брата забрали землю, на цьому все закінчилося. Я був змушений відкрити рот, сказати Кернесу все, що думаю, так і ми і розійшлися”, – заявив Ярославський.

“Саша, Геша та Альоша”. Ярославський – про Кучера, Кернеса та боротьбу з коронавірусом

Нагадаємо, Геннадій Кернес помер в грудні 2020 року – незабаром після того, як втретє був обраний мером Харкова. На той момент градоначальник перебував в берлінській клініці “Шаріте”, куди його доставили після зараження коронавірусом. 23 грудня відбулася церемонія прощання, в якій взяли участь тисячі городян. Зараз обов’язки мера виконує секретар міськради Ігор Терехов. Нові вибори повинні відбутися в останню неділю жовтня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі