З коляскою не пройдеш: в Саржиному Яру перекрили пандус

У Саржиному Яру в Харкові перекрили прохід для відвідувачів з колясками й людей, що пересуваються на візках. Поруч із зеленою зоною компанія “Авантаж” будує новий житловий комплекс.

Харків’янка поскаржилася Кернесу на брак пандусів у метро

Як з’ясував Newsroom, частина пандуса і алеї перекрили у зв’язку з реконструкцією систем газопостачання. Роботи виконує ПАТ “Харківміськгаз”. Відвідувачів попередили, що прохід буде закритий до 25 жовтня, якщо реконструкцію не закінчать достроково.

У будівельній компанії і “Харківміськгазі” розповісти про роботи обіцяли пізніше.

У центрі Харкова відкрили ще одну зону відпочинку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що харківська фехтувальниця-колясочниця розмістила на своїй сторінці відеозапис, на якій її сусіди виступають проти спорудження пандуса. До цього спортсменка протягом чотирьох років була змушена користуватися саморобним спуском у вигляді металевих розкладних рейок, проте для цього була потрібна допомога сторонніх людей. Дівчина звернулася в суспільство інвалідів “Креавіту”, однак будівельникам, що приїхали, завадили сусіди. На їхню думку, установка пандуса могла б привести до “травмування дітей”, а також нібито “знизить вартість квартир на першому поверсі”. Більш того, одна з місцевих мешканок пригрозила спортсменці зверненням до суду. Пізніше спортсменці все-таки встановили пандус.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі