Загорнув тіло в килим та виніс у підвал: у Харківській області чоловіка підозрюють у вбивстві матері (Фото)

Трагедія трапилася в місті Красноград. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними поліції, 7 лютого на спецлінію надійшов сигнал про те, що в підвальному приміщенні однієї з будівель виявили тіло літньої жінки з ознаками насильницької смерті. Під час слідства правоохоронці з’ясували, що загиблою є 61-річна пенсіонерка, яка проживала в гуртожитку неподалік.

18-річну дівчину підозрюють у вбивстві своєї дитини

Поліцейські по гарячих слідах розшукали підозрюваного — 45-річного сина жінки. Чоловік розповів, що в день вбивства він розпивав спиртне зі своєю матір’ю. Між ними стався конфлікт. Під час сварки він кілька разів ударив жінку кулаком по обличчю. Через два дні пенсіонерка померла. Щоб приховати сліди злочину, чоловік загорнув тіло матері в килим та відніс її в підвал покинутої будівлі.

Чоловік забив знайомого до смерті металевою палицею

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігуранту вручили підозру за статтею 121 (“умисні тяжкі тілесні ушкодження”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін до 10 років. Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів.

Нагадаємо, раніше слідчі підозрювали 32-річного жителя Красноградського району в розправі над сестрою. Чоловік сам звернувся в поліцію та заявив про смерть родички. Брат жорстоко побив сестру і пішов гуляти з друзями. Коли він повернувся додому, то знайшов бездиханне тіло жінки. Правоохоронці з’ясували, що ймовірним злочинцем був сам заявник і оголосили йому підозру за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі