Заліз на авто патрульних і вдарив поліцейського в обличчя: в Харкові судитимуть рецидивіста

Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. Вночі 20 червня четверо молодих людей підійшли до службового автомобіля поліцейських. Один з хлопців, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, бажаючи справити враження на товаришів, заліз на машину патрульних і пошкодив її. Почувши гуркіт, правоохоронці підійшли до авто, а хлопець почав тікати. Один з копів наздогнав його та повів до машини, щоб скласти протокол. У цей момент молодий чоловік вдарив правоохоронця в обличчя й втік з місця події.

У Харкові сина підозрюють у вбивстві батька

На наступний день поліцейським вдалося розшукати порушника. Розглянувши клопотання обвинувача, слідчий суддя засудив 22-річного хлопця до затримання під вартою без внесення застави за статтею 345 (“насильство стосовно співробітника поліції”) КК України. Максимальна санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Побив, зґвалтував і ледь не задушив 16-річну дівчину: суд виніс вирок маніяку

Нагадаємо, раніше слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру харківському патрульному, який поранив з пістолета пасажира авто. В ході переслідування автомобіля Subaru інспектор застосував табельну зброю та зробив три постріли по машині. Дві кулі потрапили пасажиру в спину і поперек, у важкому стані чоловіка доставили в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі