Здати паспорти та відзначатися у слідчого: Артуру Товмасяну продовжили термін зобов’язань

Суддя Вищого антикорупційного суду розглянув клопотання прокурора та продовжив термін дії зобов’язань, покладених на підозрюваних у справі про хабарі колишньому голові Харківської обласної ради. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі суду.

Артуру Товмасяну суддя продовжив дію зобов’язань до 21 листопада 2021 року. Колишній голова облради має відзначатися у слідчого, прокурора або у суді; повідомляти про зміну місця проживання та місця роботи; не залишати Харків без дозволу слідчого; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними; здати на зберігання паспорти та інші документи, що дають право на виїзд і в’їзд в Україну, крім паспорта громадянина України.

Секретне листування та пляшка коньяку в подарунок: в суді оприлюднили докази проти Артура Товмасяна

Ще одному фігуранту справи – заступнику голови Харківської обласної ради Андрію Малишу – суд продовжив зобов’язання до 20 листопада включно. Третього підозрюваного – адвокату, який нібито брав участь у передачі грошей – дію зобов’язань продовжили до 21 листопада.

У Харкові обрали нового голову облради: що про неї відомо

Обидва підозрювані зобов’язані дотримуватися таких же процесуальних зобов’язань, як і ексголова Харківської обласної ради.

Нагадаємо, 22 липня в Харкові затримали заступника голови Харківської обласної ради та адвоката за підозрою в отриманні хабаря від керівника комунального підприємства за “сприяння” у працевлаштуванні. Пізніше аналогічну підозру вручили голові Харківської обласної ради, а 5 серпня Вищий антикорупційний суд обрав Артуру Товмасяну запобіжний захід.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі