Зґвалтування неповнолітньої: поліція опублікувала фоторобот підозрюваного

Харківське районне управління поліції №3 розшукує чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні. Про це повідомили на сторінці “главку” у Facebook.

У Києві злочинець два дні утримував та ґвалтував дівчину

За даними слідства, фігурант був одягнений в темну шапку, куртку та джинси. Будь-які розпізнавальні знаки на одязі були відсутні. За спиною у нього був рюкзак.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 25-35 років, зріст 175-180 сантиметрів, середня статура, світло-русяве волосся, щетина, жовті зуби, на стегні свіжий округлий шрам, схожий на монету.

За фактом нападу на дівчину відкрито кримінальне провадження за статтею 152 (“зґвалтування неповнолітньої”). Зловмиснику може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Пограбував та зґвалтував самотню жінку на вулиці: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше Нововодолазький районний суд Харківської області виніс вирок у справі про зґвалтування. За даними слідства, чоловік не тільки поглумився над жертвою, а й три дні утримував її у своєму будинку. Але потерпіла уклала з ним угоду про примирення. За зґвалтування та викрадення людини фігуранта засудили до трьох років та трьох місяців позбавлення волі. Однак реальне покарання йому замінили на два роки випробувального терміну.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі