Жінка з ревнощів ледь не позбавила життя знайомого – поліція

У Харківській області затримали 38-річну жительку Ізюму. Її підозрюють у замаху на вбивство знайомого чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації обласного управління Нацполіції.

Як стало відомо сьогодні, 8 грудня о 14:30 до чергової частини звернулася жінка і розповіла, що вдарила ножем свого товариша по чарці. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що причиною конфлікту стали ревнощі. Потерпілого доставили в лікарню. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтями 15, 115 КК України (“замах на вбивство”). Жительці Ізюму загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вдарила ножем жінку після 15 років дружби: суд виніс вирок харків’янці

Нагадаємо, раніше харків’янин посварився з товаришем та підклав гранату йому на колесо. Як з’ясувалося, у вихідний 31-річний чоловік приїхав ввечері в ресторан по вулиці Люсинській на зустріч з 40-річним знайомим. Чоловіки посварилися, після чого останній вийшов з ресторану та поклав на колесо автомобіля знайомого предмет, схожий на бойову гранату “РГД-5”. Власник авто виявив боєприпас та викликав поліцію, зловмисника оперативно затримали.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі