Жителі одного з районів Харкова тимчасово залишилися без газу

У Новобаварському районі розпочалися регламентні роботи на газорозподільній магістралі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради. За інформацією комунальників, 7 червня на розподільному газопроводі в Новобаварському районі стартували регламентні роботи. У зв’язку з цим газопостачання на кількох вулицях буде припинено. Так, без блакитного палива сьогодні залишилися мешканці вулиць Семінарської, Григорівської, Оленинської, Петра Болбочана, а також в провулках Мало-Черновському, Черновоському, Ползунова, Проїзному та інших. З повним списком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Слюсарів “Харківміськгазу” нагородили за порятунок дівчинки, яка провалилася під лід

У “Харківміськгаз” відзначили, що регламентні роботи триватимуть до 11 червня. У цей період жителям Новобаварського району потрібно бути готовими до тимчасових відключень газу. Споживачів також просять бути уважними та перекрити крани на газових приладах.

У Харкові ліквідували витік ртуті на території об’єкта міськгазу

“Підключення житлових будинків до системи газопостачання відбуватиметься після завершення ремонтних робіт і надання доступу до всіх приміщень для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання”, – йдеться в повідомленні “Харківміськгаз”.

Нагадаємо, раніше в “Харківміськгазі” спростували інформацію про отруєння чадним газом сім’ї з чотирьох осіб, які проживають у квартирі в 1 Лісопарковому провулку. Як випливає з офіційного повідомлення компанії, аварійна служба, виїхавши на місце події, обстежила квартирні системи газопостачання та не виявила витоку. Кран був перекритий, більш того, зі слів власників квартири, газом вони не користувалися.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі