Жителю Харківської області загрожує штраф в 100 тисяч гривень за крадіжку газу з трубопроводу

В Ізюмі місцевого жителя підозрюють в крадіжці “блакитного палива”. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “Харківгаз”.

Під час рейду в місті Ізюм фахівці підприємства в одному з приватних дворів на вулиці Мірошниченко виявили так звану врізку. На момент інспектування будинок не був відключений від газорозподільної системи та господар мав можливість користуватися “блакитним паливом” легально.

Під Харковом жінка загинула через нелегальне підключення газу

Замість цього чоловік вирішив заощадити й організував незаконний забір газу з трубопроводу. У “Харківгаз” відзначили, що середній штраф за самовільне підключення до магістралі з енергоносієм становить понад 100 тисяч гривень.

Вибух газу під Харковом: поліція відкрила кримінальне провадження

Нагадаємо, раніше в місті Дергачі в гуртожитку на вулиці Науковій стався вибух газу. Коли рятувальники приїхали за вказаною адресою, ознак горіння вже не було. В результаті вибуху постраждав 72-річний чоловік, який отримав термічні опіки половини тіла. Мешканці гуртожитку винесли його на вулицю та передали медикам. Травми також отримала жінка 1972 року народження. Вона самостійно покинула будівлю й звернулася до лікарів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі