“Зупинялося серце”: потерпілого в аварії з Миколою Харківським виписали з лікарні

Хлопця, який у момент аварії перебував на задньому сидінні, виписали з міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Про це 17 листопада Newsroom розповіла сестра потерпілого Марія Кожокіна.

“Мішу вчора виписали, він знаходиться вдома. Почувається краще, проте йому належить ще реабілітація. Під час виписки ми дізналися, що у нього зупинялося серце”, – розповіла Марія. Сім’я хоче провести додаткове обстеження.

Стало відомо, чим займаються батьки 16-річного водія Infiniti, і де він навчався

20-річний Михайло Баранов провів у лікарні 21 день. За словами Марії, до її брата та його друга приходили слідчі, проте хлопці абсолютно не пам’ятають день аварії. Телефон Михайла зник з місця ДТП, його досі не знайшли.

На лікування Михайла в “невідкладній” сім’я витратила понад 7 тисяч доларів, проте все це платили неофіційно. Через це Марія сумнівається, що у винуватця аварії вдасться відсудити компенсацію за лікування.

Стріляв по людях і перебуває на умовному терміні: що відомо про водія Infiniti

Нагадаємо, раніше Марія Кожокіна розповіла, що її молодший брат Михайло разом з другом Валерієм були малознайомі з 16-річним Миколою Харківським. Дівчина змогла поговорити з братом до того, як його госпіталізували в лікарню. Михайло розповів, що ввечері 26 жовтня він перебував з другом та до них під’їхав Микола на Infiniti разом з дівчиною Лізою на передньому сидінні. Неповнолітній водій почав хвалитися машиною, підгазовувати та сказав, що права та авто йому подарували батьки. Компанія погодилася покататися в крутій машині. На проспекті Гагаріна Infiniti розігнався і на великій швидкості, пролетівши червоний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті 58-річний водій Chevrolet загинув на місці події, а Михайло з другом і 16-річна Ліза отримали серйозні травми.

Миколу Харківського затримали та на 60 діб помістили в СІЗО без права внесення застави. Перед засіданням адвокат підлітка говорила, що він пам’ятає лише удар, а хто перебував того вечора за кермом, сказати не може. У суді представник прокуратури повідомив, що підліток представився іншим ім’ям, назвав іншу адресу проживання, а також намагався самостійно піти з лікарні. Крім того, він подзвонив з туалету швидкої в поліцію та повідомив про викрадення автомобіля.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі