Душили та пограбували матір військовополоненого: у Києві затримали двох зловмисників

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури 26.10.2022 затримано двох чоловіків за фактом розбійного нападу, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).

Учора, 25 жовтня до поліції Києва надійшло повідомлення від 63-річної жінки про те, що в хостелі у Дарницькому районі столиці, де вона працює адміністратором, невідомий чоловік схопив її за горло та почав душити аж до втрати свідомості. Прийшовши до тями, потерпіла виявила відсутність грошових коштів у сумі близько 380 тисяч гривень, які вона зберігала при собі. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

У Харкові чоловік з ножем поцупив з кіоску коробку з монетами

Як з’ясувалося, син потерпілої, прикордонник, з 24 лютого перебуває в полоні в російських окупантів. У зв’язку з цим жінка отримувала від держави соціальні виплати. Ці кошти вона планувала розмістити на депозитному рахунку в банку.

За результатами невідкладних розшукових дій поліцейські встановили та затримали двох чоловіків, 25 та 47 років, які мешкали у цьому ж хостелі. Під час огляду у ванній кімнаті виявили вкрадені гроші потерпілої.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів. За вчинене чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі