Голлівудський актор Алек Болдуін застрелив на знімальному майданчику українку-оператора і поранив режисера

63-річний актор Алек Болдуін випадково застрелив оператора Галину Хатчинс, а також важко поранив режисера Джоела Соуза. Це сталося під час зйомок картини “Іржа”. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

За словами представника продюсерської компанії Deadline, інцидент стався під час сцени, в якій Болдуін стріляв холостими патронами, проте з незрозумілих причин зброя дала осічку і з нього вилетів елемент, що завдав удару.

Вбивство біля харківського супермаркету: підозрюваного затримали

42-річну Галину Хатчинс доставили вертольотом у лікарню Університету Нью-Мексико, проте врятувати жінку медикам не вдалося. Режисер Соуз, якого швидка допомога доставила в регіональний медичний центр Крістуса Сент-Вінсента, зараз знаходиться в критичному стані.

ЗМІ повідомляють, що Галина Хатчинс родом з Києва. Вона народилася в сім’ї військового, який служив за Полярним колом. Школу і інститут Галина закінчила в столиці України, а пізніше мігрувала до Великобританії, де працювала над документальними фільмами. У США вона отримала ступінь магістра кінематографії в Каліфорнійському університеті. Раніше Хатчинс працювала над фільмом жахів “Дарлінг” і картиною “Дорогуша”.

snimok_ekrana_ot_2021-10-22_10-29-57.jpg

Нагадаємо, раніше уродженець Азербайджану застрелив чоловіка з його ж пістолета. Зловмисник прийшов до жертви під приводом отримання грошового боргу.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі