Кабмін схвалив нові правила карантину

Кабінет Міністрів України прийняв зміни до постанови №1236, які встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19.

У разі посилення обмежень будуть діяти два варіанти COVID-сертифікатів: жовтий і зелений, які будуть інформувати про отримання першого та другого щеплення відповідно, а також про результати тестування. При жовтому рівні епіднебезпеки навчальні заклади будуть працювати при наявності у 80% працівників хоча б одного щеплення. При червоному повинна бути 100% вакцинація.

У Харківській області від коронавірусу померли 50 медпрацівників

Обмеження жовтого рівня припиняють дію, якщо 80% співробітників установ, які підпадають під обмеження, мають щеплення. У червоній зоні не поширюються чинні обмеження для власників зелених сертифікатів (працівників і відвідувачів).

Також, за умови наявності жовтого або зеленого ваучера або одужання від COVID-19 при перетині кордону України, можна не проходити самоізоляцію. Це також стосується осіб, які прибувають з тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві охорони здоров’я розповіли, коли Україна може потрапити в “жовту” зону карантину.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі