Наслідки негоди на Сумщині: будинки без дахів і дитина в комі (Фото)

В неділю, 18 вересня, у місті Буринь Сумської області негода норобила чимало лиха. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Негода в Харківській області: дерева впали на будинок і дорогу

Станом на 20:00 близько 20 приватних будинків залишились без даху, у кількох – зруйновані стіни. Пошкоджено АЗС та ряд нежитлових приміщень та автомобілів, пошкоджено лінію електропередач.

Відомо, що у електропідстанцію влучила блискавка, через це близько 10 000 абонентів у Бурині та частині Буринської громади лишились без електроенергії та зв’язку.

За словами очільника області, внаслідок стихійного лиха одна людина загинула, на неї впала стіна. Восьмеро отримали травми. Наразі двоє людей з травмами середньої тяжкості перебувають у місцевій лікарні, одна жінка з переломом руки у Сумах.

Допоміг окупантам провести до Києва понад 100 танків: на Сумщині затримали російського агента (Відео)

“Двохмісячна дитина без свідомості у стані контузії госпіталізована до Конотопської ЦРЛ. Ще чотирьом людям з легкими травмами надана медична допомога без госпіталізації”, – розповів Живицький.

Наразі на місці події працюють аварійні бригади ДСНС та енергетиків, працівники департаменту цивільного захисту населення Сумської ОВА. Спеціалісти евакують людей, які цього потребують, та проводять ремонтні роботи.

Коментарі